Publicat 19/7/2019 17:11:24 +02:00CET

CaixaBank celebra la segona edició dels debats 'Le Cercle' a Tànger (Marroc)

Jornada “Le Cercle” de CaixaBank a Tànger.
CAIXABANK

BARCELONA, 19 jul. (EUROPA PRESS) -

CaixaBank ha celebrat aquest divendres la segona edició del programa de debats 'Le Cercle' a Tànger (Marroc), que des del 2017 se n'han organitzat una dotzena a les ciutats de Casablanca, Agadir i Tànger.

En un comunicat, l'entitat financera ha indicat que l'edició s'ha centrat en les oportunitats d'inversió de la regió de Tànger-Tetuan i les seves zones franques.

El 'country manager' de l'entitat al Marroc, Ignacio Pino, i la directora comercial de la Cambra Oficial de Comerç d'Espanya a Tànger, Amal Boussouf, han estat els encarregats d'obrir la jornada.

Hi han participat experts en comerç hispà-marroquí, com el director del Parc d'activitats de Tétouan Shore, Ali Achach, l'encarregat de cooperació internacional de l'APDN, Nassime Gmira i el responsable de duanes de la Tanger Free Zone, Abdellah El Bou.

També, representants d'empreses espanyoles, com el delegat al Marroc de la Universitat Politècnica de Madrid, Javier López Rodríguez, el delegat al Marroc de Suardiaz, Jorge Sánchez Seijas, i també el director de la xarxa internacional d'oficines de CaixaBank, Juan Torreguitart.

Amb aquestes jornades, l'entitat vol "promoure la interrelació comercial entre Espanya i el Marroc" per tractar qüestions com la seguretat jurídica i l'arbitratge, l'eficiència energètica, la fiscalitat i la divisa marroquina, entre d'altres.

Amb aquesta edició, CaixaBank compleix el desè aniversari de llicència bancària al Marroc, on compta amb tres oficines al país -- Casablanca, Tànger i Agadir --.