BARCELONA, 7 oct. (EUROPA PRESS) -
L'empresa catalana Cacau Barry crea 'Be Different' el primer torró corbat. Arriba una novetat que permetr fer un pas més en la creativitat dels mestres pastissers. L'artífex d'aquest nou torró és Enric Monzonis, professor de la Chocolate Academy i xef de Cacau Barry a Espanya i Portugal, que ha donat un toc personal i disruptiu al torró per gaudir aquest Nadal.
Amb Cacau Barry ha desenvolupat el kit 'Be Different', amb el qual els cuiners i mestres pastissers podran donar un toc personal a les seves creacions aquest nadal. Crear 'Be Different' "no ha estat una tasca fcil per després d'una feina difícil de recerca i fent servir una tcnica molt depurada Enric Monzonis ha trobat la fórmula", sostenen des de l'empresa alimentria.
El kit est format per tres motlles de pvc d'alta qualitat i durabilitat, i un receptari amb propostes i decoracions perqu cada professional desenvolupi la seva imaginació i personalitzi aquest torró corbat amb atractives presentacions i textures.
Cacau Barry promou així el desenvolupament de la creativitat dels cuiners i estableix eines que desafien les normes tradicionals. Des del 1842 Cacau Barry explora el món per trobar nous gustos, tecnologies i varietats del cacau. A més afirmen que treballen compromesos amb el creixement sostenible amb un objectiu fonamental, assegurar el futur de la diversitat.
La tasca d'Enric Monzonis permet fer un pas més i aportar un toc personal al Nadal.