Publicat 8/9/2020 15:40:30 +02:00CET

Budó, després de la remodelació del Govern: "En cap cas hi veig un exercici de purga"

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.
GENERALITAT

BARCELONA, 8 set. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha rebutjat aquest dimarts que la recent remodelació de l'executiu respongui a "un exercici de purga" política, i ha assegurat que obeeix a la voluntat d'enfortir-lo.

Així ho ha explicat en la conferència de premsa posterior al Consell Executiu, després que el PDeCAT advertís d'aquesta "purga" arran de la sortida de l'executiu de la llavors consellera d'Empresa Àngels Chacón, l'única que mantenia el carnet del partit que presideix David Bonvehí.

"En cap cas hi veig un exercici de purga. Hi ha hagut uns canvis que el president Quim Torra ha demanat perquè considerava que calia enfortir el Govern. Em remeto a les seves explicacions", ha subratllat.

Sobre els canvis que han fet els nous consellers, amb el nomenament dels secretaris generals, Budó ha defensat que, durant el seu mandat poden fer "els canvis que considerin necessaris per al bon funcionament del departament".

"No hi ha cap guió de què s'ha de fer o no. Dependrà de les incorporacions i els reforços que considerin que cal fer", ha explicat.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 2. 2

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 3. 3

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 4. 4

  Tarragona restringirà l'accés a la Part Alta per impedir festes alternatives a les nits per Santa Tecla

 5. 5

  ACTUALIZACIÓ:Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la seva parella amb el cotxe en un carrer de Girona