Publicat 27/9/2019 19:22:53 +02:00CET

Budó demana no caure "en el parany de la provocació" i acusa Cs de buscar la crispació

La portaveu del Govern, Meritxell Budó
GENERALITAT

BARCELONA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha demanat aquest divendres no caure "en el parany de la provocació", i ha acusat Cs de buscar la crispació a Catalunya.

En la seva intervenció durant l'assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència (Ami) a Manresa (Barcelona), ha demanat als alcaldes: "Vetlleu i feu el possible perquè no caiguem en el parany en què ens volen fer caure. I feu tot el possible perquè el nostre moviment segueixi sent exemplar a tota Europa i al món. No caiguem en el parany de la provocació".

Budó ha criticat que "fa temps que hi ha un partit, Cs, que està fent tot el possible per crispar, per dividir i per fer creure que el moviment independentista català és violent", i ha titllat d'irresponsable aquesta actitud.

"Ens volen fer passar per violents i, fins i tot, per terroristes", ha alertat, i ha defensat que el Govern manté la seva voluntat de resoldre la situació a Catalunya de forma dialogada.

En aquest sentit, ha retret que "lamentablement no hi ha ningú a l'altre costat" i ha assenyalat la necessitat que el Govern central dialogui, tot i que ha reconegut que la situació actual no la fa ser optimista.