Budó demana a Cs no acusar els mitjans públics de banalitzar la violència

Publicat 12/12/2019 11:21:02CET
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó (arxiu)
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 12 des. (EUROPA PRESS) -

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, ha demanat a Cs que no acusi els mitjans públics catalans de banalitzar la violència i ha negat que el Govern sigui la "corretja de transmissió de TV3".

"Si no li agrada el que diu algú en un programa en què és entrevistat, tenen els mitjans per denunciar-ho o la possibilitat de canviar de canal. La llibertat d'expressió ha d'estar garantida pels mitjans públics catalans. Demano que no banalitzi la violència", ha reclamat la consellera en resposta a una interpel·lació del diputat de Cs Nacho Martín Blanco.

Després de convidar Cs a fer propostes en positiu, Budó ha assegurat que el Govern defensa la llibertat dels mitjans públics i el no control dels seus continguts i professionals.

"Ni el Govern ni TV3 estan per fracturar la societat catalana, ni la immersió lingüística ni l'escola. Els que estan per fracturar la societat catalana són Cs, van néixer per a això. Ens tenen acostumats a la crítica constant, sempre negativa", ha retret la també portaveu del Govern.

Així, ha lamentat "l'obsessió de Cs per crear un relat fals" al voltant dels mitjans públics catalans, i ha aprofitat per recordar-li que TV3 arriba als 28 mesos de lideratge consecutiu.