Buch a bombers i mossos: "L'objectiu de país no és ser bons sinó els millors"

Publicat 15/11/2019 15:34:18CET
El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, en el tancament del segon curs de Coordinació de grans emergències i catàstrofes de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès (Barcelona).
CONSELLERIA DE INTERIOR DE LA GENERALITAT

BARCELONA, 15 nov. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha dit aquest divendres als serveis de seguretat i emergències de Catalunya que l'"objectiu de país no és ser bons sinó ser els millors", ha informat la Conselleria en un comunicat.

Durant la intervenció en el tancament del segon curs de Coordinació de grans emergències i catàstrofes de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès (Barcelona), Buch ha declarat: "Aquest país pot créixer i ser el millor perquè sabem que té el millor sistema de seguretat i emergències amb els millors professionals".

El conseller s'ha dirigit als 36 diplomats al curs, de qui n'ha lloat el seu compromís, i els ha dit: "Vostès han decidit servir en un camp molt difícil".

El curs pretén millorar la coordinació dels comandaments de tots els cossos que intervenen en la gestió d'una emergència, i han participat els Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona, Protecció Civil, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, la Guàrdia Urbana de Barcelona, Creu Vermella i Agents Rurals.

També han participat en l'acte, en el qual s'han lliurat els diplomes als titulats, ajuntaments i policies locals, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Renfe, Port de Barcelona i la Policia Portuària de Barcelona.

La directora de l'ISPC, Montserrat Royes, ha ressaltat del curs la transversalitat, coordinació i cooperació entre els responsables de la seguretat: "Destaca per reunir i projectar de manera més intensa la idea de model integral de seguretat".

Contador