Publicat 19/5/2019 13:09:54 +02:00CET

Bou veu "menyspreu absolut" de Colau als veïns no cobrir la ronda de Dalt

26M.- Bou Critica El "Menyspreu Absolut" De Colau Als Veïns Al No Cobrir La Ronda De Dalt
PP

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha acusat l'alcaldessa, Ada Colau, de fer un "menyspreu absolut" als veïns en no cobrir la ronda de Dalt, que ha afirmat que està apedaçada.

En declaracions als mitjans aquest diumenge, ha criticat que Colau inverteixi 200 milions d'euros en la connexió del tramvia per l'avinguda Diagonal i hagi "rebaixat de 400 milions a 206" el pressupost per cobrir la ronda de Dalt.

El candidat ha demanat fer "la despesa necessària en les coses necessàries" i actuar com una empresa, perquè aquestes inversions siguin rendibles en benestar i felicitat dels veïns.

Ha destacat que aquesta és una reivindicació antiga dels veïns dels barris de Canyelles, la Guineueta, Verdun, Roquetes, Prosperitat i Trinitat Nova, i ha recordat que el 2015 els grups municipals van acordar un pressupost de 400 milions per soterrar la ronda.

"Això és molt necessari, i no fer altres obres que poden ser més pintoresques però no són tan necessàries ni reivindicades pels veïns", i també ha proposat afegir un tercer carril a la ronda Litoral.

Preguntat pels resultats que les enquestes llancen sobre la seva candidatura, ha respost que quan va començar com candidat al carrer no el coneixia ningú, però ha defensat que ho estan fent bé: "Sabem que entrem, i entrem amb força".