Publicat 22/4/2019 16:09:25 +02:00CET

Borrell rebutja el "lamentable acte" contra Puigdemont i les "mostres d'intolerància" contra altres candidats

PLENO EN EL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS CON DEBATE DE ENMIENDAS A LA TOTALIDAD DEL PROYECTO DE LEY DE PRESUPUESTOS GENERALES DEL ESTADO
Europa Press TV - Europa Press - Archivo

MADRID, 22 abr. (EUROPA PRESS) -

El ministre d'Afers Exteriors, UE i Cooperació, Josep Borrell, ha expressat aquest dilluns a través de Twitter el seu "rebuig al lamentable acte contra la figura de Carles Puigdemont" en la localitat sevillana de Coripe.

Borrell, que ser a més candidat del PSOE a les eleccions del Parlament Europeu, ha rebutjat també "les mostres d'intolerncia de les quals han estat víctimes diversos candidats en aquesta campanya electoral".

El ministre també ha donat difusió en aquesta xarxa social al missatge de la seva companya al Govern Meritxell Batet, que ha condemnat tots els "actes d'intolerncia" de la campanya, i a un altre de l'exparlamentari de CIU Ignasi Guardans, que ha recordat que un altre 'afusellat' a Coripe va ser l'ex-vicepresident del Govern Rodrigo Rato. "Les crítiques a aquesta festa són legítimes, i les comparteixo. Mal gust. Per ignorar el seu context és una forma més de manipulació", ha dit Guardans.