Actualitzat 19/5/2020 9:57:38 +00:00 CET

Borràs, sobre la votació de l'estat d'alarma: "Estem instal·lats en el 'no'"

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, vas agafar a la Comissió d'Universitats del Congrés. A Madrid, (Espanya), a 7 de maig de 2020.
Pool

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha insistit aquest dimarts que el seu grup continua instal·lat "en el 'no'" en la votació per prorrogar l'estat d'alarma al Congrés fins que el Govern central retorni les competències a la Generalitat.

"Estem instal·lats en el 'no' perquè hem demanat que se'ns retornin les competències i un seguit de prestacions de mínims que hem reclamat des del començament de la pandèmia", ha explicat en una entrevista a Telecinco que ha recollit Europa Press.

En espera que la vicepresidenta del Govern central, Carmen Calvo, li enviï el text final de la proposta, Borràs ha assegurat que no és suficient el que inclou actualment l'esborrany perquè "autoritat única i cogovernança és una contradicció".

Després de l'enquesta que vaticina la victòria d'ERC i podria triar entre governar amb JxCat o amb formacions d'esquerra, Borràs ha assegurat que no estan pendents de les enquestes "ni en un sentit ni en un altre, perquè moltes vegades s'han equivocat".

"Les enquestes fa uns dies donaven un resultat diferent, que nosaltres guanyàvem les eleccions. Ara les enquestes van en sentit contrari. No ens incumbeix", ha resolt.

Contador