Publicat 26/12/2019 15:14:04 +01:00CET

El Bohío de Pepe Rodríguez, millor restaurant del 2019, segons ElTenedor

El Bohío de Pepe Rodríguez, millor restaurant del 2019, segons ElTenedor
GASTRO EXPERIENCIAS - Archivo

MADRID, 26 des. (EUROPA PRESS) -

El restaurant del xef i jurat de Masterchef Pepe Rodríguez, El Bohío, ha estat elegit el millor restaurant del 2019 en un rànquing que ha elaborat ElTenedor, que recull els 100 millors restaurants d'Espanya.

El xef Pepe Rodríguez ha destacat que és un orgull aparèixer entre els 100 restaurants preferits d'ElTenedor, especialment perquè la llista la fan els comensals.

Al restaurant de Pepe Rodríguez el segueixen el Cenador de Amós (Cantàbria), El Portal de Echaurren (La Rioja), la Casona del Judío (Cantàbria), Ca l'Enric (Catalunya), La Boscana (Catalunya), Martín Berasategui (País Basc), Koy Shunka (Catalunya), El Corral de Indianu by José Antonio Campo Viejo (Astúries) i Raíces de Carlos Maldonado (Castella-la Manxa).

Pel que fa al rànquing, està molt distribuït arreu del país. Mentre que El Bohío, a Illescas (Toledo), és el restaurant preferit de l'any, Madrid és la ciutat amb més restaurants a la llista (17) i Catalunya és la comunitat autònoma més representada (21).

ElTenedor ha tingut en compte per elaborar aquest rànquing diferents criteris com ara les notes que han obtingut els restaurants durant el 2019, el volum d'opinions durant aquest any, les visites a la fitxa del restaurant, les reserves que s'han generat i les referències en altres guies de prestigi local i nacional.