Publicat 8/7/2019 15:49:27 +02:00CET

BofA Merrill Lynch recomana la compra d'accions de Fluidra

Fluidra (Arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 8 jul. (EUROPA PRESS) -

Bank of America (BofA) Merrill Lynch recomana la compra d'accions de la multinacional Fluidra, en constatar el seu lideratge mundial en el sector de piscines i l'aportació de la regió d'Amèrica del Nord arran de la seva fusió amb Zodiac.

Els analistes també subratllen les possibilitats de creixement en un mercat global fragmentat i creixent, així com un pla estratègic 2022 enfocat a millorar notablement la qualitat de la companyia, han informat fonts coneixedores.

La recomanació arriba en una setmana en què l'acció va aconseguir estabilitzar-se després de les caigudes de finals de juny.

En aquell moment, el seu accionista de referència Rhône Capital va vendre el 4% de la seva participació amb la finalitat d'incrementar la liquiditat del valor, i amb la vista posada en donar el salt a l'Ibex-35 a mitjà termini.

L'acció de Fluidra s'ha revaloritzat més d'un 18% en el que va d'any, molt per sobre del comportament de l'Ibex-35.

Així, Fluidra ha estat la setzena companyia més rendible de la borsa espanyola de gener a juny, i està entre els cinc valors que més han guanyat en el període de l'Ibex Medium Cap, només per darrere de Faes, Sacyr i Almirall.

SIS RECOMANACIONS DE COMPRA

La companyia acumula sis recomanacions de compra per part de signatures internacionals, com Citi i HSBC, que recentment va iniciar la cobertura del valor amb un preu objectiu de 15 euros per acció.

El consens d'analistes que segueixen el valor li atorga un preu objectiu de 12,40 euros.