Publicat 21/8/2020 19:43:04 +02:00CET

Bèlgica estén la quarentena obligatòria a turistes de Madrid, Balears, País Basc, Almeria i Burgos

Aeroport de Brussel·les
Nicolas Maeterlinck/BELGA/dpa - Archivo

BRUSSEL·LES, 21 ago. (EUROPA PRESS) -

Les autoritats de Bèlgica han ampliat aquest divendres als turistes que provinguin de la Comunitat de Madrid, Balears, País Basc i la província d'Almeria l'obligació de guardar quarentena i sotmetre's a un test mèdic del coronavirus.

Així es desprèn de l'última actualització del Ministeri d'Exteriors belga que ha inclòs aquests territoris en la seva llista 'vermella' pel coronavirus i s'uneixen així a les províncies de Soria, Biscaia, Barcelona i Lleida i a les comunitats de Navarra i Aragó, que ja es trobaven en aquest llistat.

Els turistes que visitin aquestes zones hauran d'entrar en quarentena obligatòria i sotmetre's a proves PCR al seu retorn a territori belga. Les autoritats federals inclouen en aquesta llista a les regions en les quals la situació pel virus és complicada i a les quals recomana no viatjar perquè són destinacions en els quals els turistes poden trobar mesures severes de contenció, inclòs el confinament.

A més, estén la recomanació d'aïllament a gairebé totes les zones d'Espanya. Això és per a persones que tornin de les comunitats de Cantàbria, Comunitat Valenciama, Astúries, Extremadura, La Rioja i Múrcia. Així com de les províncies de la Corunya, Girona, Tarragona, Palencia, Zamora, Salamanca, Segòvia, Valladolid, Còrdova, Granada, Jaén i Màlaga, a més de la ciutat autònoma de Melilla i les illes de Gran Canària, Lanzarote i Fuerteventura.

Contador