BARCELONA, 22 oct. (EUROPA PRESS) -
Barcelona Centre de Disseny (BCD) i Plateselector han llançat la versió 'Executive' del curs 'Design the Restaurant Experience', una edició dirigida a professionals amb establiments i projectes gastronòmics.
El curs està dirigit a aquells ja consolidats que necessiten actualitzar alguns aspectes del seu negoci, adaptar els seus serveis o conèixer les noves tendències del sector, han informat el centre i la plataforma aquest dilluns en un comunicat conjunt.
Durant la setmana del 19 al 23 de novembre els participants adquiriran coneixements i tècniques de com aplicar el disseny i tenir en compte les seves metodologies en sessions i tallers, que comptaran amb la participació d'experts del sector.
Entre els ponents, destaquen Pere Castells, Jordi Gámez, Andreu Carulla i Jaume Mendieta, entre d'altres, que explicaran la seva experiència sobre innovació, tendències en gestió, interiorisme i comunicació.
El 'Design the Restaurant Experience' va néixer per la necessitat dels emprenedors a l'hora de crear un negoci propi dedicat a la restauració.
Després de la demanda del sector, que es va posar en contacte amb el BCD, d'adequar un curs a les seves necessitats, s'ha desenvolupat la versió 'Executive'.
"Volem treure als professionals del seu espai habitual i crear un equip d'alt rendiment que els faci dubtar del que fins ara donaven per establert", ha explicat la responsable del programa, Anna Verbon.