Publicat 26/4/2019 21:08:27CET

Batet (PSC) demana el vot massiu per als socialistes: "Volem guanyar per governar"

EUROPA PRESS

   Avisa d'una cosa pitjor que perdre eleccions en democrcia: "Perdre una democrcia en unes eleccions"

   BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

   La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals per Barcelona, Meritxell Batet, ha cridat aquest divendres a votar massivament als socialistes advertint que la victria no garanteix que Pedro Sánchez segueixi sent president: "Volem guanyar per governar".

   Ho ha dit durant un míting de les Joventuts Socialistes amb un centenar de persones en qu han participat el líder del PSC, Miquel Iceta; el candidat a l'Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni; la candidata al Senat Elia Tortolero, i el número vuit al Congrés per Barcelona i secretari general de les joventuts, Arnau Ramírez.

   "Volem guanyar, sí, per volem guanyar per governar, i para aix necessitem una majoria molt mplia", ha dit la candidata durant una intervenció molt centrada en els joves i en els seus drets.

   Assegura que la dreta posa en dubte drets adquirits amb esfor durant anys i ha citat com exemple la igualtat efectiva de gnere i el reconeixement de la violncia de gnere com a tal: "Lo dolent no és perdre unes eleccions en una democrcia. Lo dolent és perdre una democrcia en unes eleccions".

   "No ens la podem jugar", ha afegit la ministra després de la intervenció d'Iceta que ha repetit l'eslgan del PSC dels últims dies de campanya 'Ho tenim a prop', per ha insistit que encara no est fet, i ha demanat convncer als indecisos fins als últims moments.

   "És molt important anar a votar per construir una societat en la qual prevalguin els interessi de la gent i no de l'egoisme individual", ha acabat Iceta en l'acte amb el qual tanca una campanya en la qual els socialistes s'han centrat a advertir que l'alternativa a un Govern de Pedro Sánchez és un amb PP, Cs i Vox.