Publicat 13/4/2019 18:56:59 +02:00CET

Batet acusa el PP d'insultar i no proposar: "Aznar va marxar mentint i ha tornat crispant"

28A.- Batet Acusa Al PP D'Insultar I No Proposar: "Aznar Es Va ser Mentint I Ha Tornat Crispant"
EUROPA PRESS

Diu que en la campanya dels populars "no hi ha propostes, només insults"

LLEIDA, 13 abr. (EUROPA PRESS) -

La candidata del PSC a les eleccions generals per Barcelona, Meritxell Batet, ha acusat aquest dissabte el PP de no fer propostes i centrar la seva campanya en els insults, i ha carregat contra l'ex-president del Govern José María Aznar: "El problema del senyor Aznar és que va marxar mentint i ha tornat crispant".

Ho ha dit en un acte de campanya a Lleida en el qual s'ha presentat la candidatura del PSC en aquesta província, després que Aznar participés el divendres en un acte de campanya a Barcelona on va dir que el president del Govern, Pedro Sánchez, és el "candidat secessionista".

Batet ha subratllat que el PSC té un projecte i aposta per "polítiques que són polítiques d'Estat, que generen consensos de tots els partits" i ho ha contraposat amb el PP.

"És justament el contrari del que fa el PP. Al final no hi ha propostes, no hi ha polítiques, només hi ha insults", ha recriminat.

Per aix, ha defensat la necessitat que hi hagi "assossec, dileg i convivncia", i considera que per aconseguir-ho el president del Govern, Pedro Sánchez, ha de mantenir-se en la Moncloa.

"No necessitem insultar a ningú, ni necessitem crispar, ni necessitem tenir actes d'intolerncia, ni utilitzar el joc brut. Per a nosaltres la política és estar al servei dels ciutadans", i ha dit que est farta de la crispació i la divisió.

EQUILIBRI TERRITORIAL

La també ministra de Política Territorial ha destacat la feina que ha fet el Govern del PSOE en els últims 10 mesos i ha assenyalat l'estratgia sobre el repte demogrfic que est impulsant per "garantir la igualtat d'oportunitats de la gent visqui on visqui".

Considera que aix és imprescindible per vertebrar el territori i ha advocat per "potenciar ciutats intermdies com Lleida" perqu el talent no se'n vagi a ciutats més grans.

En aquest sentit, ha lamentat que durant molts anys no s'hagi vetllat pel territori, de manera que ha afirmat que un govern socialista treballar per "cercar l'equilibri entre el món rural i el món urb".

CANDIDATURA DE LLEIDA

L'alcalde de Lleida, Félix Larrosa, ha reivindicat que la candidatura del PSC a les generals per Lleida est formada pels "millors" candidats possibles i ha assegurat que aconseguiran que Sánchez reediti la seva Presidncia.

També ha intervingut la candidata del PSC a les generals per Lleida, Montse Mínguez, que ha sostingut que a la província li ha anat millor quan hi ha hagut governs "progressistes tant en la Generalitat, com en els municipis, com al Govern de l'Estat", per la qual cosa ha demanat el vot per al PSC per no retrocedir.