Publicat 24/7/2020 16:19:27 +02:00CET

Barrufet (JxSí) agraeix el suport que han rebut els exmembres de la Mesa del Parlament jutjats al TSJC

Judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra els exmembres de la Mesa del Parlament Anna Simó (ERC), Ramona Barrufet, Lluís Corominas i Lluís Guinó (JxSí), i l'exdiputada de la CUP Mireia Boya. Barcelona, 21 de juliol del 2020.
POOL

BARCELONA, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

L'exdiputada de JxSí Ramona Barrufet ha agraït aquest divendres "a tota la ciutadania" el suport que han rebut els exmembres de la Mesa del Parlament jutjats aquesta setmana al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per un presumpte delicte continuat de desobediència.

"Un suport que ens han donat com a membres de la Mesa del Parlament elegits democràticament", més que el suport individual, ha expressat en el seu últim torn de paraula al final del judici, que aquest divendres ha quedat vist per a sentència, i ha agraït al tribunal i a totes les acusacions el bon tracte durant el procés.

"Suposo que és habitual però ho vull dir, i d'alguna manera ho vull agrair, perquè forma part d'aquella democràcia que jo vull per al meu país i que en aquest moment no considero que ho sigui", ha dit.

Contador