Publicat 08/10/2024 13:39

La Barcelona Wine Week 2025 posarà el focus en els vins procedents de ceps vells

Edició anterior de la Barcelona Wine Week
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA 8 oct. (EUROPA PRESS) -

La Barcelona Wine Week (BWW) 2025 posarà el focus en els vins espanyols procedents de ceps vells, "un patrimoni històric revaloritzat en els últims anys", informa Fira de Barcelona en un comunicat aquest dimarts.

La trobada se celebrarà del 3 al 5 de febrer de l'any vinent al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona i està previst que aplegui uns 1.100 expositors i que sigui "l'edició més gran dels seus quatre anys d'història".

Durant l'esdeveniment, experts i cellerers dirigiran ponències i tastos sobre l'auge d'aquests vins, i també sobre altres grans tendències, com el boom dels vins blancs, i reptes com el de l'adaptació del sector al canvi climàtic.

Entre els grans atractius del programa d'activitats de la Barcelona Wine Week destaca la participació de cellerers com Raúl Pérez, que el 2023 va obtenir els cobejats 100 punts Parker amb un vi de ceps vells d'El Bierzo, a més de l'enòleg Ricard Rofes i el Master of Wine Fernando Mora, entre d'altres.

Més enllà del potencial i peculiaritats dels ceps vells, el programa de ponències de la BWW també abordarà altres qüestions com les noves formes de prescripció del vi o la sostenibilitat.