Publicat 13/2/2020 16:18:55CET

Barcelona Tech City planteja organitzar un esdeveniment d'emprenedoria després de la suspensió del 4YFN

Barcelona Tech City.
BARCELONA TECH CITY - Archivo

BARCELONA, 13 febr. (EUROPA PRESS) -

Barcelona Tech City ha plantejat organitzar un esdeveniment d'emprenedoria durant els dies que s'havia de celebrar el Mobile World Congress (MWC), del 24 al 27 de febrer, després de la suspensió del congrés i del 4 Years From Now (4YFN), un dels seus programes paral·lels.

L'associació ha explicat que han convocat aquest dijous una reunió d'urgència de la seva junta directiva amb responsables de l'Ajuntament de Barcelona per explorar aquesta opció, que volen que compti amb la col·laboració d'altres institucions, ha informat a Twitter en diverses publicacions que ha recollit Europa Press.

"No es pretén fer un MWC ni un 4YFN però sí un esdeveniment d'emprenedoria que permeti donar força a l'ecosistema i que les 'startups' puguin explotar el 'networking' que porta associat en termes de captació d'inversió i clients", ha sostingut.

Barcelona Tech City ha lamentat "profundament" les anul·lacions de les diverses empreses que aquests darrers dies han cancel·lat l'assistència al certamen i la decisió de la GSMA, l'organitzadora de l'MWC, de cancel·lar l'edició d'aquest any pel brot de coronavirus.

"Entenem i donem suport a la GSMA en aquesta dura i difícil decisió, en la qual ha prevalgut el principi de seguretat i reputació", ha remarcat.

Ha afegit que, juntament amb administracions, organismes i empreses, continuaran treballant per donar suport al Mobile World Congress del 2021 i les futures edicions.

Barcelona Tech City, l'impulsora d'iniciatives com l'edifici Pier 01, al Palau de Mar, representa 700 empreses del sector digital i tecnològic barceloní, i pretén consolidar la capital catalana com el centre de connexió tecnològic del panorama internacional.

Contador