Publicat 8/9/2019 11:04:44 +02:00CET

Barcelona serà la seu de l'esdeveniment sobre apostes Betting on Sports al setembre de 2020

Imatge de l'esdeveniment Betting Sports.
SPORTS BETTING COMMUNITY (SBC) - Archivo

BARCELONA, 8 set. (EUROPA PRESS) -

Fira de Barcelona serà al setembre de 2020 la seu de l'esdeveniment sobre apostes esportives Betting on Sports, que del 17 al 20 d'aquest mes celebra la seva quarta edició a l'estadi Olympia de Londres (el Regne Unit).

Betting Sports --esdeveniment per a professionals del món de les apostes, el 'gaming' i l'esport-- es trasllada a Barcelona per facilitar la seva expansió internacional, segons ha anunciat l'organitzadora Sports Betting Community (SBC) en un comunicat i ha informat la revista 'Joc privat'.

Aquest esdeveniment rep ponents de 60 països diferents cada any, i ha experimentat un creixement del 50% en cadascuna de les seves edicions des de la primera, el 2016.

El CEO i fundador de SBC, Rasmus Sojmark, ha explicat que han escollit Barcelona "pels seus hotels de primera categoria, per les seves connexions de transport" i per les atraccions que ofereix la ciutat als conferenciants.

"Unit al creixement del sector de les apostes i el 'gaming' a Espanya, Barcelona era una decisió fàcil de prendre", ha afirmat.

Betting Sports 2020 tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre de l'any que ve a Fira de Barcelona i comptarà amb més ponents que les edicions anteriors, la qual cosa consolidarà l'esdeveniment, segons l'organització, com "una de les reunions més grans d'experts en apostes de la indústria".