Publicat 28/12/2019 12:56:46 +01:00CET

La Barcelona Alumni Global Summit reuneix més de 200 investigadors formats a Barcelona

La Barcelona Alumni Global Summit de SciTech DiploHub
SCITECH DIPLOHUB

BARCELONA, 28 des. (EUROPA PRESS) -

La SciTech DiploHub ha organitzat la Barcelona Alumni Global Summit, una cimera anual que aquest divendres ha reunit més de 200 membres de la comunitat de talent global Barcelona Alumni, han informat els organitzadors en un comunicat.

Aquesta xarxa està formada per més de 1.000 investigadors, científics i experts en tecnologia formats a la capital catalana i que ocupen posicions destacades en centres d'investigació, universitats i empreses d'arreu del món.

Els participants treballen a universitats de reconegut prestigi com el Massachusetts Institute of Technology i l'Universitat de Harvard, dirigeixen empreses tecnològiques com Facebook i Google, i tenen alts càrrecs en institucions internacionals com el Banc Mundial i la Comissió Europea.

La cimera va començar amb tres reunions en paral·lel al Barcelona Supercomputing Center (BSC), al Barcelona Tech City i al Parc d'Investigació Biomèdica de Barcelona (PRBB), i va seguir amb l'acte central a La Pedrera.

Va acabar amb els parlaments del conseller d'Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, i la tinent d'alcalde per a l'Agenda 2030 i Transició Digital de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet.