Publicat 23/11/2019 11:50:09 +01:00CET

Barcelona acollirà un certamen sobre moda i sostenibilitat amb 30 professionals del sector

El Disseny Hub Barcelona acollirà el 29 i el 30 de novembre la primera edició del certamen de moda sostenible Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event.
DISSENY HUB

BARCELONA, 23 nov. (EUROPA PRESS) -

El Disseny Hub Barcelona acollirà el 29 i el 30 de novembre la primera edició del certamen de moda sostenible Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, amb 30 professionals del sector com la galerista Rossana Orlandi i representants d'Ecoalf, Veja, Ellen MacArthur Foundation, Kering i Nextil.

El certamen neix "com un punt de trobada i debat del sector internacional i convida a repensar els hàbits de consum i avaluar alternatives per incorporar millores en els negocis i per a la ciutadania", ha informat l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest diumenge.

El Re-Barcelona oferirà un espai obert al públic en què es projectaran 'fashion films' i es faran taules rodones, debats i presentacions, i a més disposarà d'una zona d'exposició amb estands d'emprenedors, empreses i entitats relacionades amb la moda sostenible.

El certamen és una iniciativa de l'associació Moda Sostenible Barcelona en col·laboració amb la consultora Seed&Click, que desitgen que aquest esdeveniment "pioner" es converteixi en un 'think thank' de referència en moda i sostenibilitat.

Moda Sostenible és la primera entitat especialitzada en la matèria a Espanya, i compta amb socis a Europa, Estats Units, Amèrica Llatina i Àsia, i els seus responsables a Barcelona són els creadors i organitzadors del primer festival de moda sostenible al sud d'Europa, el Barcelona Ethical Fashion Fest.

El primer dia del Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event coincidirà amb una trobada orientada a professionals del sector, el Summit Sustainable Fashion and Beyond, en què s'abordaran els desafiaments del sector de la moda en l'àmbit de la sostenibilitat.