Publicat 18/11/2019 16:46:16 +01:00CET

Baqueira-Beret avança l'obertura de pistes d'esquí al 23 de novembre

Instal·lacions de Baqueira Beret
BAQUEIRA BERET

LLEIDA, 18 nov. (EUROPA PRESS) -

L'estació d'esquí lleidatana Baqueira-Beret avançarà una setmana la seva obertura sobre el calendari previst inicialment i començarà la temporada de neu el dissabte 23 de novembre.

Les fortes nevades de la primera quinzena d'aquest mes, que han acumulat fins als 90 centímetres, permetrà engegar l'àrea de Baqueira amb 36 quilòmetres de traçats, 34 pistes i 10 remuntadors, a més del bar i el restaurant Bosc a la cota 1800 i Ski Service en 1500, ha informat l'empresa aquest dilluns en un comunicat.

Segons l'empresa, el fred extrem de les darreres setmanes amb temperatures mínimes de fins a menys 8 graus ha permès una intensa producció de neu que s'ha traduït en aquest avançament de temporada.

Els remuntadors oberts per a l'estrena seran els telecadires desacobables (TSD) Bosc, TSD Mirador, TSD Era Cabana, TSD Jorge Jordana, teleesquí (TQ) Rabadà, cintes (CT) Baqueira, Carreretes 1 i 2, Infantil i Bosc.

L'estació mantindrà obert el seu funcionament entre setmana de manera estable, si la meteorologia ho permet, i treballa per obrir més pistes i remuntadors de cara a final de mes.