Publicat 5/8/2019 12:25:11 +02:00CET

Banc Sabadell ven la promotora Solvia Desarrollos Inmobiliarios a Oaktree per 882 milions d'euros

Banco Sabadell (Archivo)
BANCO SABADELL - Archivo

MADRID, 5 ago. (EUROPA PRESS) -

Banc Sabadell ha venut el 100% del capital social de la promotora Solvia Desarrollos Inmobiliarios (SDIN) Residencial i un conjunt d'actius immobiliaris, sobretot sòls per a promocions urbanístiques, a una entitat controlada per fons gestionats per Oaktree Capital Management.

L'import total de l'operació ha ascendit a 882 milions d'euros, segons ha informat aquest dilluns l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El tancament de l'operació, condicionada a l'obtenció de les autoritzacions pertinents, generarà uns resultats estimats en l'exercici de 23 milions d'euros després d'impostos amb un impacte positiu en la ràtio de capital Common Equity Tier 1 ('fully loaded') de set punts bàsics.

Solvia Desarrollos Inmobiliarios és el resultat de l'escissió i transmissió en bloc de la part del patrimoni de la societat Solvia Servicios Inmobiliarios.

Banc Sabadell va vendre el passat mes de desembre el 80% de la seva filial immobiliària Solvia a Lindorff, societat pertanyent al grup Intrum AB, per 300 milions d'euros, una operació que li va reportar unes plusvàlues de 138 milions d'euros.