Banc Sabadell renova el Segell d'Excel·lència EFQM després de superar una altra vegada els 700 punts

Publicat 12/7/2019 13:45:40CET
José Luís Negre, Ignacio Babé, Jaime Guardiola, Bertrand Martin, Carlos Ventura i Manu Tresánchez,
CATALUNYA

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

Banc Sabadell ha renovat el Segell d'Excel·lència EFQM 500+ que atorga l'European Foundation for Quality Management (EFQM), una organització que avalua i promou l'excel·lència en la gestió empresarial a Europa, després de superar una altra vegada els 700 punts.

D'aquesta manera, Banc Sabadell aconsegueix situar-se en el tram de +700 per tercera avaluació consecutiva i es posiciona com l'única entitat financera espanyola que obté aquesta puntuació.

"Aquests resultats són el fruit de molts anys de treball, però no haurien arribat sense l'aposta clara de la nostra organització pel lideratge i la gestió excel·lent", ha declarat el director d'Excel·lència de Banc Sabadell, Marc Faus.

El secretari general del Club Excel·lència en Gestió, Ignacio Babé, s'ha mantingut en la mateixa línia, i ha assegurat que l'entitat bancària "ha consolidat el seu creixement gràcies a la transformació estratègica que ha dut a terme en els darrers anys des del punt de vista de la gestió i de la tecnologia".

L'acte d'entrega del segell s'ha celebrat a la Torre Banc Sabadell de Barcelona, i ha comptat amb la presència del conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola; el conseller director general de l'entitat, José Luís Negro; el director general de Sabadell Espanya, Carlos Ventura; i el director general adjunt del banc, Manu Tresánchez.