Publicat 6/5/2019 19:33:15 +02:00CET

Banc Sabadell, primer banc espanyol que integra AmazonPay en els seus sistemes de pagament

David Zorrakino/Europa Press

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

Banc Sabadell s'ha convertit en la primera entitat financera espanyola i la segona europea a integrar AmazonPay en els seus sistemes de pagament en comerços virtuals.

Segons ha anunciat l'entitat, es tracta d'un servei d'intermediació que permet dur a terme els pagaments de les compres online sense que l'usuari hagi de facilitar les seves dades personals o el seu nombre de targeta.

A més, en estar vinculada el compte de l'usuari en Amazon, el comprador tampoc ha de teclejar l'adreça de l'entrega de la compra, sinó seleccionar la que vulgui entre les adreces registrades en el seu compte.

AmazonPay és el servei de processament de pagaments en línia d'Amazon, que empra la base de dades dels compradors i clients d'Amazon.com i els ofereix la possibilitat de realitzar els seus pagaments amb els seus comptes d'Amazon en altres llocs i plataformes de comerç electrònic.

Així, Sabadell compta amb sistemes de pagament mitjançant targeta, solucions pròpies de la banca espanyola com Bizum i ara a més AmazonPay per atendre la demanda dels comerços.

Les vendes online de Banc Sabadell han augmentat la seva facturació en un 30% en el darrer any, fins als 4.000 milions d'euros. A més d'AmazonPay, l'entitat financera manté converses per desenvolupar altres col·laboracions com Amazon lockers o serveis per Alexa. Els 'Amazon Lockers' són taquilles d'autoservei en les que els clients d'Amazon poden recollir els seus paquets.