Publicat 10/3/2020 17:47:39 +01:00CET

Banc Sabadell insta tots els seus treballadors a reforçar la prevenció pel coronavirus

BARCELONA, 10 mar� (EUROPA PRESS) -

Banc Sabadell ha enviat aquest dimarts un comunicat intern en el qual insta tots els seus treballadors a reforçar les mesures de prevenció pel coronavirus, com ja els havia demanat, ha informat l'entitat bancària.

El comunicat informa que, a més de les recomanacions del Ministeri de Sanitat, han demanat als empleats que tenen assignades activitats crítiques que segueixin les instruccions dels seus responsables i els plans de continuïtat que el banc ja té definits per a cada àrea.

Quant als empleats que es troben en zones amb activitat docent limitada (la Comunitat de Madrid, La Rioja, Vitòria i Labastida), recomana coordinar-se amb els seus superiors per fer teletreball si és possible i tenir flexibilitat horària per conciliar.

Sobre els treballadors en general, demana evitar reunions físiques, prioritzar el telèfon o altres mitjans, fomentar el teletreball si és possible, que els centres corporatius tanquin gimnasos i que es limitin els serveis de restauració per evitar aglomeracions.

També es demana no viatjar, comunicar els viatges personals a zones de risc i complir les mesures d'higiene, com ara no tocar-se ulls, el nas o la boca i evitar el contacte físic, i es constata que la mascareta no és necessària.