Banc Sabadell estrena a Sant Cugat del Vallès un nou model de caixer

Publicat 12/8/2019 12:49:18CET
El nou caixer en l'oficina de plaça de l'Octavià, a Sant Cugat del Vallès
BANCO SABADELL

Invertirà 45 milions en la renovació progressiva a tot Espanya

SANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA), 12 ago. (EUROPA PRESS) -

Banc Sabadell ha estrenat a la seva oficina principal de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) un nou model de caixer més segur i de disseny renovat, en el marc d'un procés de renovació de centenars de caixers de tota la geografia espanyola i una ampliació del seu parc d'aquest tipus de màquines d'autoservei.

El nou model compta amb un sistema operatiu Windows 10 i funcionalitats d'última generació i incorpora la possibilitat d'ingressar bitllets sense sobre i de realitzar el pagament de tributs i altres rebuts a través del codi de barres.

L'entitat substituirà 595 màquines antigues i ampliarà el seu parc en 105 nous caixers, i la ubicació del primer d'ells, a la plaça de l'Om de Sant Cugat el Vallès, té un valor simbòlic ja que aquesta va ser la primera oficina que el banc va obrir fora de la seva ciutat d'origen als anys 60.

També ha informat de la seva voluntat de renovar progressivament el seu parc de caixers a Espanya fins a abril de l'any vinent, amb una inversió de més de 45 milions d'euros.