Publicat 14/2/2019 12:20:39 +01:00CET

El Banc Mediolanum va augmentar un 12% la seva xarxa d'assessors a Catalunya el 2018 i va superar els 40.000 clients

Miguel Tamarit, responsable del Banc Mediolanum a Catalunya
BANCO MEDIOLANUM - Archivo

La comunitat es manté al capdavant per volum de patrimoni gestionat

BARCELONA, 14 febr. (EUROPA PRESS) -

El Banc Mediolanum ha registrat un increment del 12% en la xarxa de 'Family Bankers', els seus assessors, i ha assolit els 286 professionals, segons ha informat aquest dijous l'entitat, especialitzada en assessorament financer.

Aquest creixement va estar acompanyat per un augment alhora en nombre de clients, fins a situar-se en els 40.718, un 4,8% més respecte al tancament de l'exercici anterior, la qual cosa consolida Catalunya com la comunitat amb més clients del banc.

També Catalunya es va mantenir al llarg del 2018 al capdavant per volum de patrimoni gestionat, i es van obtenir 1.548 milions d'euros, nivells similars respecte a l'any anterior.

El responsable del Banc Mediolanum a Catalunya, Miguel Tamarit, ha considerat que aquests resultats demostren la confiana que els catalans dipositen en l'entitat i consoliden Catalunya com una zona clau.

Segons Tamarit, l'impuls dels 'Family Bankers' també demostra la solidesa del model de fer banca de l'entitat, que la posiciona com una resposta de futur per als professionals del sector.

En parallel, el banc, a través del projecte solidari Mediolanum Aproxima, va desenvolupar una desena d'esdeveniments solidaris a Catalunya a favor d'organitzacions sense nim de lucre, i va organitzar esdeveniments d'assessorament de formació i informació per a clients.