Publicat 16/11/2019 18:14:57 +01:00CET

Bal afirma que Ciutadans no donarà suport a un govern del PSOE i Unides Podem "perquè és dolent per a Espanya"

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) al Congrés, Edmundo Bal, i la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís.
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 16 nov. (EUROPA PRESS) -

El portaveu adjunt de Ciutadans al Congrés, Edmundo Bal, ha assegurat que el seu partit no donarà suport al govern de coalició entre el PSOE i Unides Podem perquè és un govern "dolent" per a Espanya amb el qual el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha demostrat que "ara és un altre Sánchez".

"Ha trigat 24 hores a arribar a un acord que en tres mesos era impossible i que li causava un gran insomni i deia que era absolutament impossible que persones inexpertes poguessin ocupar ministeris. Ara no sabem amb quin Sánchez ens hem de quedar: si amb aquell que no dormia a la nit o amb aquest que es llança als braços de Podem", ha ressaltat en declaracions a la premsa.

A més a més, ha avisat que en política "res és gratis" i que ERC també demanarà "la seva part del botí", encara que desconeix quina part "voldrà". Per això ha demanat al portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián que digui tan aviat com sigui possible "què demanaran" a canvi dels seus vots a favor o la seva abstenció en la investidura de Sánchez.

Des del seu punt de vista, si Sánchez vol governar Espanya des d'un criteri "moderat i amb solucions reals" ha d'asseure's a parlar amb el PP i Ciutadans. "No només continuem amb la promesa que vam fer en campanya pel que fa a poder possibilitar el desbloqueig, sinó que ho fem amb la ment oberta i sense condicions", ha puntualitzat Bal.