Publicat 11/5/2020 18:45:11 +02:00CET

Aznar recorda com l'insultava Chávez i diu a Ayuso: "No saps com t'envejo perquè els seus fills t'insulten a tu"

Isabel Díaz Ayuso i José María Aznar en Convenció Nacional PP celebrada en 2019.
PP DE MADRID - Archivo

MADRID, 11 maig (EUROPA PRESS) -

L'expresident del Govern José María Aznar ha expressat el seu suport a la tasca que està realitzant Isabel Díaz Ayuso al capdavant de la Comunitat de Madrid en la gestió de la crisi del coronavirus i, després de recordar els "insults" que en el seu moment li va dedicar a ell el "dictador" veneçolà Hugo Chávez, ha admès que enveja que "els seus fills" ara la "insultin" a ella.

Així ho ha assegurat en la presentació de la intervenció d'Ayuso a l'Aula de Lideratge que organitza l'Institut Atlàntic de Govern (IADG) i l'Escola de Postgrau de la Universitat Francisco de Vitòria (UFV), en un acte que ha moderat el director del Màster en Acció Política de la UFV, Florentino Portero.

Aznar ha subratllat que el "dictador" Hugo Chávez es va dedicar a "insultar-lo permanentment" quan estava viu i això es "va fer famós" quan l'aleshores Rei Juan Carlos li va etzibar, en un acte al dirigent veneçolà: "Per què no calles?".

En aquells dies, ha relatat Aznar, va anar a visitar a Bill Clinton, que li va dir que l'"envejava" perquè a ell li agradaria que Chávez l'insultés igual. "Avui dia jo hauria de dir-te: no saps el que t'envejo perquè els fills de Chávez t'insulten tots els dies a tu en comptes de mi", ha emfatitzat.

L'expresident del Govern ha destacat la "tasca important" que està fent Ayuso i ha lamentat la "campanya" que està sofrint. "Sóc dels quals creu que la història té molt poques pàgines en blanc i negre, però alguns ocuparan pàgines en negre i altres persones, entre les quals estàs tu, estant escrivint bones pàgines en blanc", ha ressaltat.

Contador