Ayuso defensa una aliança electoral entre el PP, Cs i Vox: "Són temps d'unió"

Publicat 9/9/2019 12:37:16CET
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
EUROPA PRESS

Acusa Colau de fer un "menyspreu sistemàtic a l'ordre i a la llei" i de provocar inseguretat

BARCELONA, 9 set. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha defensat aquest dilluns el projecte d''España Suma' per unir el PP, Cs i Vox en unes futures eleccions generals: "Són temps d'unió i de responsabilitat".

"Tot allò que es presenti com una unió entre persones que defensem un mateix projecte de país és positiu", ha sostingut, tot i que ha afirmat que aquests partits no han de desdibuixar les seves idees a l'hora d'anar plegats.

Ayuso creu que una aliança d'aquest tipus pot donar respostes als ciutadans que comparteixen la mateixa idea d'Espanya i ha lamentat que no s'hagués fet en els comicis del 28 d'abril: "Quan partits com Cs, Vox, el PP i UPN ens hem presentat junts i ens hem unit, hem aconseguit grans coses. Si ho haguéssim fet al Senat, el PSOE i els independentistes no tindrien la majoria tan perillosa que tenen".

Davant la possibilitat de repetir les eleccions, ha explicat que hi haurà eleccions en funció del que decideixi el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, segons el que li convingui, i ha criticat que "el país està pres pels interessos d'un president que només mira per la seva supervivència".

Sobre la seguretat a Barcelona, ha dit que no li sembla cap casualitat que hagin incrementat els delictes a la ciutat, perquè creu que el Govern municipal d'Ada Colau es basa en el "menyspreu sistemàtic a l'ordre i a la llei", i que això provoca un augment de la inseguretat.

Segons ella, l'Ajuntament de Madrid ha estat governat per un moviment polític semblant al de Colau, en referència a l'antic govern de Manuela Carmena: "Són moviments polítics que sempre donen l'esquena a la legalitat i aconsegueixen que en les seves ciutats proliferin els furts, els atracaments i el malestar de la inseguretat ciutadana", però ha celebrat que amb el nou Govern municipal del PP i Cs, segons ella, aquesta situació estigui millorant.