Publicat 5/12/2019 15:27:44 +01:00CET

Avintia Immobiliària desenvolupa 60 habitatges a Andorra a peu de pista a Grandvalira El Tarter

Promición de 60 habitatges d'Avintia Immobiliària a Andorra, a peu de pista a l'estació d'esquí Grandvalira El Tarter (Andorra), 'Isard Homes', amb disseny d'Engitec i Mano Arquitectura
GRUPO AVINTIA - Archivo

CANILLO (ANDORRA), 5 des. (EUROPA PRESS) -

Avintia Immobiliària desenvoluparà 60 habitatges a Andorra a peu de pista a l'estació d'esquí Grandvalira El Tarter, 'Isard Homes', amb una inversió superior als 20 milions d'euros.

Grup Avintia va anunciar al març la seva arribada a Andorra amb Avidi Homes, amb la gestió d'Avintia Immobiliària, per desenvolupar la seva activitat al Principat, informa en un comunicat.

El projecte d'Engitec i Mano Arquitectura és un disseny a la muntanya i amb eficiència energètica: hi haurà preinstal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i aïllament tèrmic d'altes prestacions, i no hi haurà calderes ni dipòsits de combustibles fòssils.

Es preveu que les obres durin des de l'estiu del 2020 fins a l'últim trimestre del 2022, i ja s'han interessat més de 100 compradors abans de la comercialització, iniciada aquesta setmana per Engel & Völkers.

Són immobles a 20 minuts de la capital, des de dos fins a quatre dormitoris, amb superfícies de 78 a més de 200 m2, zona d'aigües amb spa, zona de gimnàs i 'ski room', i un preu des de 3.690 ?/m2.

En l''ski room' (perquè el projecte està pensat per a amants del ski que vulguin una segona residència a la neu), l'esquiador tindrà taquilla pròpia a peu de pista i un 'box' tancat per a un, dos o més cotxes per habitatge.