Publicat 13/5/2019 17:01:23CET

Automobile Barcelona homenatja el president d'honor del RACC, Sebastià Salvadó

Fira.- Automobile Barcelona homenatja el president d'honor del RACC, Sebastià Salvadó
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

Automobile Barcelona, la fira de l'automòbil que organitza Fira de Barcelona, ha celebrat aquest dilluns un acte d'homenatge al president d'honor del RACC, Sebastià Salvadó, que va morir recentment, ha informat Fira de Barcelona en un comunicat.

Durant l'acte, s'ha lliurat una placa commemorativa a la família de Salvadó, en reconeixement a la seva tasca de suport al saló i al sector durant més de tres dècades quan va formar part del comitè organitzador del Saló Internacional de l'Automòbil.

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha reconegut la "gran tasca" de Salvadó, el seu suport al saló, el seu impuls al circuit de Catalunya i la seva aposta constant per la seguretat vial.

Per la seva banda, el president de l'Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha destacat l'entrega i el "suport incondicional" de Salvadó al Saló Internacional de l'Automòbil i al món del motor.

A l'acte hi han assistit la vídua de Salvadó, Isabel Navarro, acompanyada dels seus fills i nets; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat i el de l'Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, així com el president del RACC, Josep Mateu, entre d'altres assistents.