Publicat 8/9/2020 10:03:40 +02:00CET

Audax Renovables llança una emissió de bons verds de 20 milions per construir 40 MW fotovoltaics

Planta fotovoltaica en una imatge d'arxiu.
Europa Press - Archivo

BARCELONA, 8 set. (EUROPA PRESS) -

Audax Renovables ha projectat la seva primera emissió de bons verds per un import de 20 milions d'euros, que tindran un venciment de dos anys i es destinaran a la construcció de vuit plantes de generació d'energia fotovoltaica.

En concret, quatre d'aquestes plantes es localitzen a Toledo (La Zarzuela I, La Zarzuela II, La Zarzuela III i La Zarzuela IV) i compten amb una capacitat de cinc MW cadascuna, mentre que les altres quatre se situen a Guadalajara (Las Alberizas I, Las Alberizas II, Las Alberizas III i Las Alberizas IV) i també tindran una capacitat de cinc MW cadascuna, amb un total de 40 MW, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimarts.

Aquesta operació s'emmarca dins del programa de renda fixa de bons registrat en el Mercat Alternatiu de Renda Fixa per un import nominal màxim de 400 milions d'euros.

La companyia compta amb tots els permisos per engegar durant les properes setmanes la construcció d'aquestes plantes, que generaran 65 GWh anuals, la qual cosa equival al consum anual de més de 19.000 llars.

Audax Renovables ha destacat que aquesta operació ha aixecat un "gran interès" entre els inversors i confirma l'aposta pel creixement de la seva activitat de generació d'energia renovable.

Contador