Publicat 07/06/2021 17:24CET

Audax centra la seva estratègia fins al 2026 en una governança ambiental, social i corporativa

Archivo - Arxiu - Aerogeneradors d'Audax Renovables.
AUDAX RENOVABLES - Archivo

BARCELONA, 7 juny (EUROPA PRESS) -

La companyia Audax Renovables ha destacat en el seu nou pla estratègic fins al 2026 que posarà el focus en una governança a l'avantguarda dels aspectes ambientals, socials i corporatius, "un model de negoci únic a l'espai renovable", liderar el mercat de les pimes i una quantitat considerable de generació fotovoltaica.

Així ho ha publicat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dilluns, i ha afegit que la companyia vol replicar el seu lideratge en les pimes a nivell internacional, incrementar els marges i la competitivitat i oferir més rendibilitat a les petites i mitjanes empreses respecte a una altra mena d'organitzacions.

D'altra banda, l'estratègia d'Audax se centra en el desenvolupament d'una cartera pròpia d'actius renovables amb 2,5 gigavats (GW) "en projectes altament visibles fins al 2025", fonamentalment en projectes d'energia fotovoltaica.

Sobre la seva governança ambiental, social i corporativa, l'empresa ha destacat que disposa de 757 treballadors --dels quals 456 són dones-- i que compleix amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides, amb el Codi d'Ètica i Conducta Corporativa i amb el Sistema de Control Intern d'Informació Financera, entre d'altres.

Audax Renovables va obtenir un benefici el primer trimestre de l'exercici del 2021 d'1,5 milions d'euros, un 6% superior respecte al mateix trimestre de l'exercici precedent malgrat la situació de pandèmia.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés