Publicat 29/8/2020 17:29:30 +02:00CET

Associacions del taxi de Barcelona recorden que no hi ha pacte per a l'autorregulació

BARCELONA, 29 ago. (EUROPA PRESS) -

Les principals associacions del taxi a l'àrea metropolitana de Barcelona han recordat aquest dissabte que no s'ha aconseguit un pacte sectorial per reeditar l'acord de finals de juliol i que va donar lloc a l'autorregulació de l'oferta de taxis durant agost, informen aquest dissabte en un comunicat conjunt.

Asseguren que la regulació de l'oferta és necessària, però subratllen que "competeix única i exclusivament a l'Institut Metropolità del Taxi (Imet), com a organisme públic responsable de la gestió i administració del servei de taxi a l'àrea metropolitana".

Afirmen no haver rebut "cap resposta de l'Imet" a la instància presentada el 20 d'agost per impulsar una regulació ordenada que empara el sector legalment al setembre.

Aquest dimarts hi haurà una reunió amb l'Imet, en la qual esperen que es presenti un pla de rescat que inclogui la regulació, a més de mesures de suport econòmic i d'impuls de la demanda.

Si no es concreta cap acord, les associacions avisen que adoptaran "totes les mesures que siguin necessàries en defensa del sector", com a diferents tipus de mobilitzacions i actes de pressió.

Contador