Publicat 14/8/2020 12:31:05 +02:00CET

Asetrans demana "més flexibilitat" per a les ITV dels vehicles de servei públic

GIRONA, 14 ago. (EUROPA PRESS) -

L'associació de transports Asetrans ha demanat "més flexibilitat horària" per a les inspeccions tècniques de vehicles (ITV) dels camions i autobusos de servei públic, a més de més línies especialitzades per a aquests vehicles i l'adequació de la normativa per passar-la.

Li reclama a PrevenControl, l'empresa concessionària a Girona, i a la Conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, segons ha indicat en un comunicat aquest divendres.

Asetran ha remarcat el conflicte amb les ITV és un problema que "arrossega" des de fa molt temps, però que ara s'ha vist agreujat amb la crisi del coronavirus.

Tot i el "contacte fluid" que manté amb PrevenControl i la Generalitat, la patronal ha criticat que reclamacions com aquesta no estan trobant cap solució.

Així mateix, ha exigit al Ministeri d'Indústria que un vehicle no hagi de passar la inspecció dues vegades de manera consecutiva, situació que es pot produir després de la moratòria derivada pel tancament d'estacions durant l'estat d'alarma.