Asens (ECP) rebutja els talls de Tsunami Democràtic perquè "s'allunyen de les solucions"

Publicat 11/11/2019 15:52:22CET
El portaveu d'ECP al Congrés, Jaume Asens.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 11 nov. (EUROPA PRESS) -

El portaveu d'ECP al Congrés, Jaume Asens, ha rebutjat aquest dilluns l'acció promoguda per Tsunami Democràtic que ha tallat l'AP-7 a l'altura de la frontera amb França a La Jonquera (Girona) perquè "s'allunyen de les solucions".

"Hi ha certes protestes que tenen a veure amb aldarulls o incidents de l'ordre públic que creiem que ens allunyen de les solucions, no ens apropen. A tot allò que ens allunyi, en mostrarem la nostra oposició i la nostra crítica", ha assenyalat Asens en roda de premsa.

Segons Asens, els talls de trànsit i "certes protestes" trenquen la convivència, per la qual cosa ha sostingut que són convocatòries contraproduents en què la seva formació no participa.

"Nosaltres sempre hem dit que defensarem aquelles convocatòries que siguin útils per als objectius que ens proposem", ha aclarit.

Ha descartat alguna vinculació entre Tsunami Democràtic, CDR i els partits independentistes perquè "els tsunamis no els convoquen els partits polítics, és una aplicació que no se sap qui hi ha darrere", per la qual cosa opina que tot són especulacions en les quals no volen entrar.