Publicat 27/10/2019 16:34:47 +01:00CET

Asens (ECP) lamenta "veure el PSC manifestant-se amb el 'trio de Colón" i que no parli de diàleg

BARCELONA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

El portaveu d'ECP al Congrés, Jaume Asens, ha lamentat "veure el PSC manifestant-se amb el 'trio de Colón", en referència a la manifestació de SCC aquest diumenge a Barcelona, a la qual hi han assistit membres del PP, Cs i Vox, i l'ha acusat de no voler parlar de diàleg.

En declaracions als mitjans, el portaveu dels comuns ha criticat que el PSC "amb la seva obsessió per atreure els vots de la dreta, acaba mimetitzant-se amb la dreta i donant l'esquena a la seva tradició catalanista".

Ha assegurat que els socialistes s'han manifestat "amb la gent que està incendiant la convivència a Catalunya", i ha criticat que la seva única proposta per a Catalunya sigui amenaçar amb aplicar el 155, en les seves paraules.

"Ni es parla de federalisme, ni de plurinacionalitat, ni tan sols de diàleg i es diu que no a l'indult", ha retret el també cap de llista d'ECP a les eleccions generals.

Asens ha assegurat: "És un moment de fer propostes, deixar de costat els maximalismes i flexibilitzar els nostres criteris per perimetrar un espai on puguin emergir els consensos de país", i ha explicat que han enviat el seu full de ruta als dirigents d'altres partits.

Ha afirmat que ho han fet per veure fins a quin punt es poden posar d'acord, en quins punts hi ha discrepància i sotmetre-ho a debat: "I després de les eleccions arribar a acords que ara sabem que són difícils", ha afegit.