Publicat 5/5/2019 19:04:37 +02:00CET

Artadi (JxCat) demana que Espanya "deixi de fer el ridícul" i deixi a Puigdemont presentar-se

26M.- Artadi (Jxcat) Demana Que Espanya "Deixi De Fer El Ridícul" I Deixi A Puigdemont Presentar-se
JXCAT

Critica que l'àrea metropolitana de Barcelona s'utilitzi "com a eina partidista"

BARCELONA, 5 maig (EUROPA PRESS) -

La candidata de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha demanat aquest diumenge que Espanya "deixi de fer el ridícul a Europa" i permeti que l'ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont es presenti a les eleccions europees.

En un acte aquest diumenge amb l'alcaldessa de Sant Cugat (Barcelona), Carmela Fortuny, i l'alcalde de Sant Climent del Llobregat (Barcelona) i portaveu del grup metropolità a l'AMB, Isidro Sierra, i una trentena d'alcaldables de JxCat a l'àrea metropolitana, Artadi ha desitjat que Puigdemont "es pugui presentar i guanyi les eleccions a Europa".

Artadi també ha criticat que l'àrea metropolitana no treballi al seu màxim rendiment avui dia perquè "els uns i els altres la utilitzen com a eina partidista" i l'ha reivindicat com a espai de gestió i col·laboració.

Ha afirmat que alguns candidats a l'Ajuntament de Barcelona i l'actual alcaldessa, Ada Colau, "parlen de l'àrea metropolitana, fent veure que li donen molta importància; just tota la importància que no han demostrat en aquests quatre anys. Perquè en aquest mandat han fet just el contrari", ha retret.

Artadi ha afegit que l'àrea metropolitana ha de ser una institució per compartir polítiques i realitzar gestió mancomunada i ha destacat la importància d'anar plegats, els 36 municipis de l'àrea.

"Junts som més forts per atreure inversions, per lluitar contra les desigualtats, per lluitar contra el canvi climàtic, presentar-nos al món, i per defensar els interessos dels nostres ciutadans davant els continus incompliments dels diferents governs de l'Estat", ha sostingut Artadi.

Ha criticat que els governs, "siguin socialistes o populars, sempre tenen una única cosa en comú: fer moltes promeses i incomplir-les sempre".