Publicat 6/5/2019 15:49:14 +02:00CET

Arrimadas veu "molt complicat" que Cs pacti amb el PSOE perquè no sembla que hi hagi "dissidents"

Reunió del Comitè Executiu de Ciudadanos
Marta Fernández Jara - Europa Press

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

La portaveu de l'Executiva de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dilluns que troba "molt complicat" que el seu partit pacti amb el PSOE a diversos municipis i comunitats autònomes després de les eleccions del proper 26 de maig perquè no sembla que hi hagi candidats socialistes "dissidents" que critiquin les polítiques del seu secretari general, Pedro Sánchez.

"Amb aquest PSOE és molt complicat arribar a acords", ha declarat a la seu de Cs després de la reunió del Comitè Executiu, abans de preguntar-se si "hi haurà cap dissident dins el PSOE" en alguna comunitat autònoma o municipi.

"De moment no se'n veu cap", ha afegit Arrimadas, que considera que Sánchez "s'ha carregat el PSOE" perquè "l'ha radicalitzat i això ha fet que es dificultin els pactes".

Del que s'ha mostrat convençuda és que Cs "liderarà molts governs" municipals i autonòmics després del 26M i que aquesta vegada seran el PP i el PSOE els que hauran de decidir si donen suport a la investidura de candidats de la formació taronja.