Arrimadas assegura que el lideratge a Cs és indiscutible: "Hi ha Rivera per estona"

Publicat 10/10/2019 12:46:08CET
La portaveu parlamentària de Ciutadans,  Inés Arrimadas, fa les seves preguntes a la ministra d'Educació i Formació Professional en funcions, Isabel Celaá, durant la sessió de control al Govern central en funcions, Madrid (Espanya) 11 de setembre de 2019
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID 10, (EUROPA PRESS)

La portaveu parlamentària de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha defensat aquest dijous el lideratge "indiscutible" d'Albert Rivera al capdavant del partit taronja a diferència de les crisis que han viscut recentment la resta de partits de l'arc parlamentari.

"En el PP i el PSOE hi ha moviments interns, a Podem per descomptat, i l'únic lideratge indiscutible és el de Rivera", ha assenyalat Arrimadas en una entrevista a EsRadio recollida per Europa Press, que ha descartat que hi hagi una successió en la Presidència de l'organització taronja.

"Hi ha Rivera per estona i té moltes qualitats per ser president del Govern, amb tantes fortaleses i experiència dins i fora de la política", ha defensat, tot i que, també, ha reconegut que hi ha "gran volatilitat" en el seu electorat.

"És cert que el nostre electorat es desmobilitza fàcilment, però les enquestes sempre ens donen més mal resultats", ha advertit la dirigent de Ciutadans, que ha insistit que Rivera és un "gran candidat" a la Presidència del Govern central.

Arrimadas ha indicat que Rivera i ella formen un equip i malgrat els resultats que obtingui Ciutadans en les properes eleccions del 10 de novembre, no es plantegen un canvi de líder.