Publicat 9/2/2020 16:41:54 +01:00CET

Arrimadas aposta per arribar a "acords puntuals" a "territoris excepcionals" amb el PP i el PSOE per "no perdre vots"

Acusa Sánchez de "provar de dividir la societat entre 'progres' i 'fatxes'"

VALÈNCIA, 9 febr. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha apostat per arribar a "acords transversals i excepcionals" a "territoris i circumstàncies excepcionals" com el País Basc, Catalunya o Galícia, per "no perdre ni un sol vot". En aquest sentit, ha advocat per "convidar el PP i el PSOE" per aconseguir "ser la palanca de l'esperança en aquest país".

Així s'ha pronunciat la portaveu de Cs en una trobada amb militants i simpatitzants que s'ha celebrat aquest diumenge a València, en què ha acusat el president del Govern central de "provocar més desigualtat entre els espanyols".

Arrimadas ha acusat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de "provar de dividir la societat entre 'progres' i 'fatxes' i ha criticat que el cap de l'executiu "parli amb condemnats" --en referència al president de la Generalitat, Quim Torra-- "i es negui a reunir-se amb els constitucionalistes".

Quant al finançament, ha assenyalat que Sánchez "no obrirà aquest debat" perquè "vol seguir premiant els qui se salten les lleis i menyspreant els qui demanem igualtat". En aquest sentit, s'ha preguntat "què farà el president de la Generalitat, Ximo Puig".

Arrimadas ha defensat el seu projecte a Ciutadans com "més necessari que mai", en una etapa marcada pel "reforç del partit". "No volem un partit amb mètodes de baronies", ha assenyalat, al mateix temps que ha defensat una oposició "de centre, assenyada i moderada", la que segons ella "necessita Espanya".

"REFORÇAR LA PARTICIPACIÓ DELS MILITANTS"

En aquesta línia, ha anunciat algunes de les mesures que proposarà a Ciutadans, com la creació en l'executiva d'un àrea específica per "reforçar la participació dels militants", la creació d'una Oficina de l'Afiliat, la "millora dels mecanismes d'escolta" o la "posada en valor de la participació sectorial".

Arrimadas s'ha mostrat "convençuda" que en aquesta "nova etapa", Cs "seguirà sent alternativa de govern a Espanya". Així mateix, ha recalcat que son uns moments molt important tant per al partit com per a Espanya, tot i que ha reconegut que "queda molt camí per recórrer".

La portaveu de Cs ha destacat la "tasca important" que Ciutadans fa als Ajuntaments i a les Comunitats.