Arrimadas afirma que l'"assetjament" als funcionaris a Catalunya és constant tot i que no es vegi en vídeo

Publicat 10/10/2019 17:35:11CET
La portaveu de Cs al Congrés,  Inés Arrimadas.
BARCELONA

MADRID, 10 oct. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dijous que l'"assetjament" dels independentistes als funcionaris i treballadors públics a Catalunya és constant tot i que moltes d'aquestes situacions no es gravin en vídeo, així com es va fer en el cas d'un centre mèdic de Barcelona.

"Aquest tipus d'assetjaments són constants. En aquest cas hem tingut un vídeo que ho demostra, però l'assetjament a professors, a metges, a funcionaris, és constant", ha declarat mentre assistia a una manifestació a Madrid pel sector de l'olivar.

Arrimadas s'ha referit així a les imatges, difoses pel Moviment Identitari Català, en les quals es veu a diverses persones a un centre mèdic públic de Barcelona que recriminaven el gerent que una doctora atengués en castellà, i no en català, a una pacient.

"ES VIOLEN DRETS" Diàriament

Segons la dirigent de Cs, a Catalunya "la realitat no sempre és tan visible" com ho és en aquest cas. "No donen cada dia cops d'estat, però sí que es violen cada dia els drets de molta gent", ha assegurat.

Segons ha assenyalat, molts funcionaris consideren que "han d'estar-se callats", o que han de "fer el minut de silenci" pels presos independentistes jutjats pel procés, i també "han de treballar amb tot ple de llaços grocs".

Pel que fa a la sanitat pública, Arrimadas considera que quan una persona es troba malament o malalta, el que vol és ser atesa "pel millor metge", no per qui "millor parla català".

El cap de llista de Ciutadans al Congrés per Barcelona en les properes eleccions generals considera que aquest tipus de situacions per als funcionaris són un "contrasentit". Per això, ha demanat al Govern d'Espanya que "deixi de dir que hi ha normalitat" a Catalunya.

A més, ha afirmat que el seu partit encara és "la veu de tots els que no tenen veu i d'aquells que volen normalitat a Catalunya", l'alternativa al "sanchisme que mira cap a una altra banda".