Publicat 1/4/2019 9:52:46 +02:00CET

Aragons vincula el control estatal dels comptes catalans a la "ideologia" del Govern catal

Aragons vincula el control estatal de las cuentas catalanas a la ideología del Govern
Europa Press TV - Europa Press

BARCELONA, 1 abr. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Pere Aragons, ha lamentat que les finances de la Generalitat tinguin un control extraordinari que no té cap altra comunitat autnoma, cosa que ha atribut al fet que a l'Executiu central "no li agrada la ideologia dels membres del Govern de Catalunya".

En una entrevista aquest dilluns a Catalunya Rdio recollida per Europa Press, ha dit que el que es reclama a la Generalitat no se li demana a cap altre govern autonmic: "I si se'ns demana a nosaltres és perqu som independentistes".

Ha dit que el Tribunal de Comptes "s'est extralimitant en les seves funcions perqu est fent d'rgan censor" i per la via dels fets s'estan intentant illegalitzar unes idees, ha valorat.

En aquest sentit, ha criticat que es demanés al sobiranisme la confiana cega per aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat, per que l'Executiu tingui "tanta desconfiana" cap a la Generalitat com per mantenir el control dels seus comptes, ha opinat.

El conseller ha dit que, "potser a qui haurien de controlar és a uns altres", i ha recordat que hi ha dirigents andalusos estan als tribunals pel presumpte frau de milers de milions dins d'un govern en el qual era consellera l'actual ministra d'Hisenda, María Jesús Montero.