Publicat 20/8/2020 14:44:15 +02:00CET

Aragonès vaticina que Cs baixarà en les urnes malgrat el nomenament de Carrizosa

El vicepte.P.Aragonès després de participar en una reunió amb alcaldes d'ERC en contra de la cessió de romanents a l'Estat
EUROPA PRESS

MOIÀ (BARCELONA), 20 ago. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha vaticinat aquest dijous que Cs "tindrà en les urnes un descens en el seu nombre de suports" malgrat el nomenament de Carlos Carrizosa com a candidat a les eleccions del Parlament Catalunya.

En declaracions als mitjans després d'una trobada d'alcaldes d'ERC a Moià (Barcelona), Aragonès ha valorat l'anunci de Cs de proposar el president del grup en el Parlament, Carlos Carrizosa, com a candidat en substitució de Lorena Roldán.

Per a ell, durant l'actual legislatura, Cs s'ha dedicat "a crispar i intentar polaritzar" el Parlament de Catalunya, i a parlar més dels problemes i no a aportar solucions, ha opinat.

"Presentin a qui presentin, creiem que finalment la ciutadania ja ha fet la seva valoració de quin ha estat l'aportació de Cs a la política catalana: la crispació, justificar la repressió i intentar viure d'un increment del conflicte", ha apuntat.

Davante de Cs, Aragonès ha defensat que ERC està "per les solucions democràtiques, per defensar el referèndum d'autodeterminació, l'amnistia" i les polítiques socials i econòmiques.

Contador