Publicat 1/11/2019 11:46:20 +01:00CET

Aragonès (ERC) desitja sort a tota candidatura independentista: "No són adversaris"

El coordinador nacional d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, en el primer dia de campanya d'ERC per a les eleccions generals del 10 de novembre de 2019.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 1 nov. (EUROPA PRESS) -

El coordinador nacional d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha desitjat sort aquest divendres a les candidatures independentistes, perquè ells "no són els adversaris", després que la candidata de JxCat Laura Borràs obrís campanya dient que la seva llista no regalarà els seus vots al PSOE per res, en crítica implícita a ERC.

"Podríem parlar de com s'ha regalat la Presidència de la Diputació de Barcelona a canvi de res, quan hi havia l'alternativa de fer un president independentista. Però no entrarem en això", ha declarat els periodistes en el primer dia de campanya electoral.

ERC "no centrarà la campanya en retrets" perquè considera companys de viatge les candidatures de JxCat i la CUP, i adversaris a Vox, Cs, PP i PSOE, i ha afegit que en moments com el període electoral és quan els independentistes han de mostrar més unitat.