Publicat 7/4/2019 11:54:37 +02:00CET

Aragonès descarta convocar eleccions a Catalunya: "Tenim un Govern determinat a seguir"

Aragons visita Forcadell i Bassa a la presó i després anir a Soto del Real
EUROPA PRESS

BARCELONA, 7 abr. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragons, ha descartat una possible convocatria d'eleccions al Parlament de Catalunya: "Jo no veig eleccions al Parlament de Catalunya, tenim un Govern que est determinat a seguir governant".

En una entrevista al programa 'FAQs' recollida per Europa Press, Aragons ha explicat que després de les generals i les municipals treballaran per "ampliar suports parlamentaris" i ha opinat que les forces polítiques s'han de ressituar després dels comicis.

"Hi ha un 78% de gent que creu que la solució és un referndum. I amb qui podem fer acords? Doncs amb els qui vulguin representar aquest 78%", ha explicat el vicepresident i conseller d'Economia.

També ha assegurat que són conscients que després de les eleccions generals pugues haver-hi un "tripartit d'extrema dreta", per la qual cosa ha apuntat que ara no posaran línies vermelles al president del Govern, Pedro Sánchez, sense saber qu opinen els catalans.

Ha afirmat que si Pedro Sánchez est disposat a abordar una solució política a Catalunya podran parlar, per ha advertit que el que no faran ser "donar un xec en blanc a Pedro Sánchez".