Publicat 23/7/2019 18:53:00 +02:00CET

Aragonès creu que el cercador d'empreses de l'ANC és una "recomanació" i no un boicot

BARCELONA, 23 jul. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha sostingut que el cercador d'empreses de l'ANC per promocionar empreses afins al soberanisme és una "recomanació" sobre quines empreses consumir i no un boicot a les companyies contràries al procés independentista.

Ho ha dit en una interpel·lació durant el ple del Parlament aquest dimarts, després que el diputat de Cs José María Cano hagi acusat Aragonès de no haver condemnat el "boicot" de l'ANC.

Aragonès ha recriminat a Cs perquè, al seu parer, s'ha inventat que l'ANC pretén boicotejar empreses i ha demanat rigor: "Podem estar d'acord o discrepar amb l'oportunitat de la campanya, però en cap cas hi ha una campanya de boicot".

Segons ell, la campanya de l'ANC és una "recomanació de consum a determinades empreses" i l'ha comparat amb el que fan organitzacions ambientals per consumir productes sostenibles.

Durant la interpel·lació Aragonès també ha insistit que el Govern portarà els pressupostos de la Generalitat del 2020 al Parlament i ha assegurat que seran uns "pressupostos socials i ambiciosos".