Publicat 25/6/2019 10:44:18 +02:00CET

AQ Acentor i Proyect-A (Avintia) construiran 124 habitatges a L'Hospitalet de Llobregat

Pis, pisos, habitatge, habitatges, casa, cases, lloguer, compra, hipoteca, hipoteques, euribor, construcció
EUROPA PRESS - Archivo

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 25 juny (EUROPA PRESS) -

La promotora AQ Acentor (Aquila Capital) i Proyect-A (la plataforma end-to-end de Grup Avintia) han acordat construir 124 habitatges a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb una inversió aproximada de 18 milions d'euros.

Aquest és el primer desenvolupament d'Avintia a través de Proyect-A, la seva plataforma de serveis a promotors amb un servei integral que inclou tota la cadena de valor de la promoció, segons un comunicat del grup.

Seran 124 habitatges repartits en nou portals amb tres plantes sota rasant i cinc plantes més àtic i sobre àtic; hi haurà terrasses, que serveixen de condicionament ambiental i que donaran ombra a l'habitatge; i piscina comunitària, locals comercials i zones comunes, com gimnàs, local de la comunitat i sala de cinema.

El president d'Avintia, Antonio Martín Jiménez, ha destacat que Proyect-A pretén "reduir l'actual embús del negoci de la promoció immobiliària" a Espanya, on constata retards en els terminis de construcció i en la tramitació de llicències, entre d'altres problemes.

VIOM SYSTEM

Per això, aporta la conceptualització, construcció, postvenda i manteniment d'habitatges; serveis d'enginyeria; la metodologia Bim; el 'know how' d'Avintia Industrial; la industrialització en el procés constructiu amb Viom System (dissenyar i construir en fàbrica tots els elements d'un habitatge en alçada), i el sistema d'informació Sica, que segueix el projecte detalladament i en temps real.

Precisament amb el model de construcció industrialitzada de Viom System, Avintia preveu edificar 10.000 habitatges en un termini de dos anys amb Proyect-A.